پنجشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۱:۱۹
بازدید تنها داروی بیمارستان در حال ساخت ساری + تصاویر
بیمارستان 320 تختخوابی ماهفروجک ساری چندین سال است که از زمان گلنگزنی آن میگذرد و اکنون ساخت آن به کندی در حال انجام است و سرنوشت آن هم همانند ورزشگاهی است که بیش از 20 سال راکد مانده است.
خبرگزاری فارس مازندران؛ سرویس اجتماعی|مازندران با داشتن بیش از 3 میلیون نفر جمعیت ثابت و بیش از 20 میلیون جمعیت شناور در طول سال، نیازمند توجه و امکانات ویژهای در همه بخشها به ویژه پروژههای عمرانی است و بر همین اساس یکی از امکاناتی که از ضروریات جامعه و رفاه حال شهروندان را به همراه دارد تا در زمان بیماری دچار سردرگمی و تلاطم نشوند ساخت بیمارستان و امکانات مدرن و پیشرفته است که توجه صد چندان به آن خالی از لطف نیست.
شهرستان ساری دارای هفت بیمارستان دولتی و خصوصی است که بیشتر آن به دلیل فرسوده بودن و عدم امکانات بروز نیازمند این است بیمارستانی با ظرفیت و امکانات بالا ساخته شود که این امر عزم راسخ مسؤولان را میطلبد.
ماهفروجک یکی از روستاهای شهرستان ساری است که در حد فاصل هشت کیلومتری با مرکز شهر قرار دارد و به دلیل مزیت بالایی که این روستا دارد آن را متفاوت با سایر روستاهای همجوار دانسته و بر این اساس پروژههای متعددی از جمله پیست موتور سواری، مسکن مهر و بیمارستان 320 تختخوابی در این روستا در حال احداث است که هر کدام از آنها سالیان سال از ساخت آن میگذرد و هیچکدام هنوز به مرحله بهرهبرداری و افتتاح نرسیده است و عدم اجرای آنها در هالهای از ابهام قرار دارد.
اوایل سال 95 بود که رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر از احداث بیمارستان هزار تختخوابی در مازندران را داد، تفاهمنامه ساخت این بیمارستان با طرف کرهای در حاشیه همایش فرصت های سرمایه گذاری حوزه سلامت در ایران که در تهران برگزار شد به امضاء رسید.
در این همایش کشورهای کره، ایتالیا، ترکیه، ژاپن و چند کشور دیگر به صورت جدی برای ساخت بیمارستان در جمهوری اسلامی ایران اعلام آمادگی و تفاهم نامه امضا کردند که طرف امضای تفاهم نامه با شرکت کرهای سامسونگ و دانشگاه علوم پزشکی مازندران بود.
اما طولی نکشید این بیمارستان به 320 تختخوابی کاهش یافت و از طرف کرهای در ساخت این بیمارستان خبری نیست و حال با گذشت چندین سال اما هنوز ساخت بیمارستانی که نیاز استان است با کندی پیش میرود.
بیمارستان در حال ساخت این روستا چندین سال است که از زمان گلنگزنی آن میگذرد و اکنون ساخت آن به کندی در حال انجام است و سرنوشت آن هم همانند ورزشگاهی است که بیش از 20 سال راکد مانده است و هرازگاهی بازدید مسؤولان کشوری را به همراه دارد که تنها به بازدید ختم شده است.
و اکنون سرنوشت بیمارستان 320 تختخوابی این روستا هم گاهی با بازدید مسؤولان کشوری برای رفع تکلیف به همراه است و اخیرا هم با گذشت چندین سال شاهد بازدید نماینده مجلس این شهرستان بوده است که آن هم تنها به بازدید ختم شده است.
بنا به گفته مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران این بیمارستان دارای پیشرفت فیزیکی خوبی است در حالی که اگر سری به محوطه و داخل ساختمان بیمارستان زده شود نشان از پیشرفت بالا نمیدهد، درست است کارگران مشغول کار هستند اما روال ساخت به کندی در حال انجام است.
حال سوال اینجاست اگر بیمارستانی با این ظرفیت نیاز شهرستان و حتی مازندران است چرا دانشگاه علوم پزشکی مازندران، نمایندگان مجلس این شهرستان رایزنی و اقدام جدی با وزارت بهداشت و دستاندرکاران بالادستی ندارند؟!
بهتر است نمایندگان مجلس این شهرستان و مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی، آستین همت را بالا زده و با به بهرهبرداری رساندن چنین پروژههای عمرانی که رفاه حال شهروندان را به همراه دارد شتاب گستردهای داشته باشند تا از سایر شهرستانها که گامهای بلندی برای پروژههای عمرانی بویژه ساخت بیمارستان داشتند عقب نمانند.
به گزارش فارس، با توجه به نیازهای بیمارستانی و مشکلاتی درمانی که در مازندران وجود دارد، انتظار میرود متولیان امر در استان آخرین اقدامات و نتایج حاصل از این پروژه را در اختیار مردم قرار دهند و در اجرای چنین پروژههای مهمی از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
انتهای پیام/86035/ج
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار