دوشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۲:۴۰
تذکر نماینده صومعهسرا درباره لزوم عدم تکرار وضعیت دریاچه ارومیه در تالاب انزلی
نماینده صومعهسرا در مجلس در تذکری به رئیس جمهور، گفت: تالاب انزلی در حال از بین رفتن است و ما شاهد مرگ تدریجی آن هستیم و نباید وضعیت دریاچه ارومیه در این تالاب تکرار شود.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، سیدکاظم دلخوش نماینده صومعهسرا در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، گفت: ابریشمکاران مشکلات زیادی دارند که باید وزارت جهاد کشاورزی در دل آنها را شنیده و مشکلاتشان را رفع کند.
وی با اشاره به بروز حوادث متعدد برای آتشنشانان تهران، افزود: حوادث رخ داده برای آتشنشانان دل مردم را به درد آورده است ولی باید وزارت کشور در مورد تبدیل وضعیت نیروهای آتشنشانی و پاکبانان هر چه سریعتر اقدامات لازم را انجام دهد.
نماینده صومعهسرا در مجلس تصریح کرد: استانهای شمالی و روستاهای آن دارای مشکلات متعددی در زمینه آب شرب هستند. این در حالی است که همگان فکر میکنند باران زیاد در استانهای شمالی مشکلاتی را برای روستاییان در پی ندارد اما دریغ از آب شرب برای روستاها، به همین دلیل باید وزارت نیرو به وظایف خود در این زمینه عمل کند.
دلخوش خاطرنشان کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید هر چه سریعتر تکلیف زمینهای کشاورزی را در اجرای طرح کاداستر مشخص کند.
وی در تذکری خطاب به حسن روحانی رئیس جمهور، گفت: تالاب انزلی در حال از بین رفتن است و ما شاهد مرگ تدریجی آن هستیم و نباید وضعیت دریاچه ارومیه تکرار شود.
انتهای پیام/
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار