خانه / اخبار / جزئیات صادرات گوشت و لبنیات در سال گذشته/ 227 تن خرچنگ از کشور صادر شد + سند

جزئیات صادرات گوشت و لبنیات در سال گذشته/ 227 تن خرچنگ از کشور صادر شد + سند

دوشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۰:۱۵

جزئیات صادرات گوشت و لبنیات در سال گذشته/ 227 تن خرچنگ از کشور صادر شد + سند

۲۵۳ هزار و ۶۶۰ راس گوسفند و بز و 18 هزار و 533 راس گوساله و تلیسه کشتاری معادل حدود 12 هزار تن گوشت صادرات شده است.

جزئیات صادرات گوشت و لبنیات در سال گذشته/ 227 تن خرچنگ از کشور صادر شد + سند

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، بر اساس آمار سازمان دامپزشکی کشور در سال ۹۷ به میزان ۲۹۴۶ تن انواع لبنیات در قالب ۱۸۳ مجوز فقره مجوز بهداشتی به کشورهای دیگر صادر شده است. در این مدت همچنین ۲۵۳ هزار و ۶۶۰ راس گوسفند و بز و 18 هزار و 533 راس گوساله و تلیسه کشتاری صادر شده است.

آمارهای سازمان دامپزشکی کشور حاکی از این است که در سال گذشته ۲۰۴ نفر شتر و ۹۳۲۱ تن گوشت مرغ منجمد و سرد و 33 هزار و 95 تن میگو و ۲۴۸ تن تخم مرغ خوراکی و ۷۸۷ هزار و ۵۸۲ قطعه تخم مرغ نطفه دار به کشورهای دیگر صادر شده است.

در این مدت صادرات آلایش دام و طیور به میزان ۵۳ هزار و ۲۱۹ تن و خوراک دام و طیور و آبزیان ۱۲۰ هزار و ۹۴۱ تن و ۱۷۸ هزار و ۱۲۲ قطعه پرنده زینتی و بیش از 4.5 میلیون هنگ روده به کشورهای دیگر صادر شده است.

هم‌چنین در سال گذشته ۲۲۷ تن انواع خرچنگ از کشور صادر شده است که برای این کار ۸۱ فقره مجوز بهداشتی صادر شده است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط


اقامت 24

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار
globe


فناوا صفحات اخبار


رسپینا


هتل تارا


سرمایه


بیمه البرز

دیدن ادامه خبر

درباره admin

همچنین ببینید

پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین رضوان‌طلب

رئیس جمهور در پیامی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا رضوان‌طلب را به جامعه علمی و دانشگاهی، دوست..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *