سهشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۱:۴۰
روایت قهرمانی از اتاق عمل تا سکوی جهانی
مدالآوران اصفهانی مسابقات قهرمانی جهان پیوند اعضا از تجربه خود در این رویداد و تأثیر ورزش بر زندگی خود سخن گفتند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، اوایل شهریور ماه بود که در پایان مسابقات قهرمانی جهان پیوند اعضا تیم ایران با کسب 26 مدال طلا، 35 نقره و 33 برنز در جایگاه سوم جهان قرار گرفت؛ در رویدادی که پیام اصلی آن امید است و صحنه رقابت آدمهایی شده که از یک رقابت نفسگیر یعنی جدال بین مرگ و حیات، دومی را انتخاب کردند.
در این رقابتها که تیمهای انگلستان و آمریکا در جایگاه اول و دوم ایستادند، 3 طلا، 4 نقره و 5 برنز سهم ورزشکاران اصفهانی بود که سهم زیادی در سومی ایران در جهان داشتند.
اصفهانیهای تیم ایران، شامل رضوان نجارزاده در رشته بدمینتون، سعید تسلیمی در رشته دارت، نجمه کمالی در دوبل رشته بدمینتون، مریم شریفی در رشته تنیس و بابک فتاحی در رشته تنیس روی میز تیمی نیز موفق شدند مدال برنز کسب کنند؛ و امروز مراسم استقبال از این ورزشکاران و مدالآوران اصفهانی حاضر در مسابقات قهرمانی جهان پیوند اعضا در گلستان شهدای اصفهان در کنار بزرگمردان و زنانی برگزار شد که اتفاقا آنها هم در رقابتی نفسگیر بین زوال و جاودانگی دومی را انتخاب کرده بودند.
در این مراسم از ورزشکاران با اهدای گل تقدیر به عمل آمد و سپس مسؤولان حاضر به همراه مدالآوران بر سر مزار شهدای مدافع وطن حاضر شدند و با آنها تجدید میثاق کردند. اما این همه داستان نبود و باید روایت این قهرمانیها را از زبان خود قهرمانان شنید. به همین خاطر با آنها که اتفاقا کمحرف هستند و پیشتر نشان دادند اهل عمل هستند، همکلام شدیم تا روایت قهرمانی از اتاق عمل تا سکوی جهانی را بشنویم.
با تلاش، بدون هیچ مشکلی به مدال جهانی میرسیم
بابک فتاحی در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: عضو پیوندی من کلیه است و حدود 20 سال است پیوند شدهام؛ حدود 8 ماه بعد از پیوند ورزش را شروع کردم و نزدیک به 5 دوره در مسابقات جهانی شرکت کرده و مدال کسب کردهام.
عضو تیم ملی پیوند اعضا در مسابقات جهانی افزود: در رشته تنیس روی میز موفق شدم در مسابقات جهانی پیوند اعضا در نیوکاسل انگلیس یک طلا در دوبل، یک نقره در انفرادی و یک برنز در مجموع تیمی به دست بیاورم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مسأله پیوند باعث نمیشود که انسان از ورزش دوری کند و را حتی میتواند به ورزش ادامه دهد و بدون ایجاد مشکلی در زندگی حتی به مدالهای جهانی دست پیدا کنند.
ورزش در هر شرایطی مفید است
مریم شریفی نیز در گفتوگو با فارس اظهار داشت: در مسابقات جهانی پیوند اعضا 2019 انگلیس در رشته دو و میدانی و تنیس شرکت کرده و 4 مدال کسب کردم.
عضو تیم ملی پیوند اعضا در مسابقات جهانی ادامه داد: موفق شدم در رشته پرتاب دیسک و رشته پرتاب نیزه مدال طلا، در رشته پرتاب توپ مدال نقره و در رشته تنیس خاکی مدال برنز بدست بیاورم.
وی در پایان افزود: حدود 6 سال است پیوند کلیه انجام دادهام اما از دوران دبیرستان ورزش را شروع کردم؛ ورزش در هر سن و هر شرایطی برای سلامتی مفید است و نباید ورزش را ترک کرد.
اولین مدال در تیراندازی با کمان را کسب کردم
سعید تسلیمی نیز در همین خصوص در گفتوگو با فارس اظهار داشت: سال 1384 پیوند کبد کردم و حدود یک سال بعد ورزش را شروع کردم، حدود 5 سال است عضو فدراسیون پیوند اعضا هستم.
عضو تیم ملی پیوند اعضا در مسابقات جهانی تصریح کرد: برای حضور در مسابقات دوره قبلی در اسپانیا نیز عضو تیم ملی بودم اما به دلیل صادر نشدن ویزا به مسابقات اعزام نشدم.
وی ادامه داد: امسال در مسابقات جهانی انگلیس حضور پیدا کردم و در رشته تیراندازی با کمان برای اولینبار مدال نقره و در رشته دارت مدال برنز را به دست آوردم.
تسلیمی در پایان یادآور شد: بیماری پیوند باعث نشد که از ورزش دوری کنم بلکه ورزش در روحیه و زندگی تأثیر بسیار زیادی داشته است.
انتهای پیام/63090/ص30/
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار