دوشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۶:۲۶
ضرورت ترویج فرهنگ وقفهای مشارکتی در جامعه
مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستان با بیان اینکه یکی از راههای نهادینه کردن فرهنگ وقف در جامعه تلاش برای ترویج وقفهای مشارکتی و خانوادگی است، گفت: این نوع وقفها می تواند در رفع بسیاری از مشکلات موجود جامعه تأثیر گذار باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس، از سنندج، حجتالاسلام محمد کاروند ظهر امروز در آئین اختتامیه ششمین جشنواره فرهنگی ـ هنری وقف در سنندج، با بیان اینکه ترویج و تبیین وقفهای کوچک تاثیرات مثبت و بزرگی در جامعه دارد، اظهار کرد: فرهنگسازی و نهادینه کردن فرهنگ وقف در جامعه امری ضروری است.
وی با اشاره به اینکه مردم استان کردستان مردمانی متدین هستند، افزود: در بسیاری از روستاهای استان وقفهای دسته جمعی و مشارکتی از سوی خیران و واقفان صورت میگیرد که این امر به تقویت فرهنگی جامعه کمک میکند.
وی با اشاره به اینکه امروز از بهترینهای جشنواره فرهنگی هنری وقف و آثار ارزنده هنری با محوریت وقف تجلیل بعمل میآید یادآورشد: هنرمندان با پرداختن به هنر دردها و معضلات اجتماعی و فرهنگی جامعه را با زبان هنر به تصویر میکشند.
وی تاکید کرد: هنرمندان با زبان طنز و از دریچه هنر بحث موقوفهخواری در منافع شخصی را به تصویر بکشند.
وی یادآورشد: هنرمندان با ورود به حوزه وقف میتوانند بسیاری از مشکلات جامعه را از زاویه هنر منتقل کنند و به ترویج و تقویت فرهنگ حسنه وقف در جامعه کمک کنند.
۹۰ درصد موقوفات کردستان وقف برای مساجد است
وی اظهارکرد: ۹۰ درصد موقوفات استان کردستان وقف برای مساجد است و این نشاندهنده دغدغه واقفان برای ترویج فرهنگ وقف در حوزه دین است.
وی با اشاره به اینکه وقف تنها به امور دینی اختصاص ندارد گفت: وقف در حوزههای مختلف سلامت، درمان و بیماریهای صعبالعلاج، حفظ محیط زیست، حفاظت از آب، پرندگان و حیوانات و مشکلات ترافیک کاربرد دارد و با وقف موقوفهها در این حوزهها میتوان بسیاری از معضلات جامعه را حل کرد.
وی یادآورشد: بزرگترین واقفان کشور را بانوان تشکیل میدهند، بیش از چهار هزار از موقوفات بزرگ کشور اختصاص به بانوان دارد.
به گفته وی، ۸۵۰ نیت واقفان در وقف نامهها ثبت شده است و این بیانگر نیات بزرگ واقفان در وقف موقوفهها و رفع نیازهای جامعه است.
انتهای پیام۸۵/۲۳۳۰
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار