سهشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۴:۳۸
ضعف مراکز اقماری و رشد تولیدات علمی در دانشگاه لرستان/ رتبه کشوری دانشگاه اعلام شد
رئیس و معاونین دانشگاه لرستان در نشست خبری با اصحاب رسانه پاسخگوی سوالات خبرنگاران در حوزههای مختلف و مرتبط با این دانشگاه بودند و گزارشی از وضعیت موجود در این دانشگاه ارائه دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، صبح امروز نشست خبری رئیس دانشگاه لرستان با اصحاب رسانه برگزار شد و خسرو عزیزی به مسائل مرتبط با این دانشگاه پاسخ داد.
وی به عملکرد 4 ساله اخیر در دانشگاه لرستان اشاره و عنوان کرد: در سال 93 سرانه آموزشی در این دانشگاه 8 متر مربع بود که هم اکنون این میزان حدود 35 درصد افزایش یافته است.
عزیزی با بیان اینکه در بحث تولید علم دانشگاه لرستان حدود 330 درصد افزایش تولید مقاله داشته است، افزود: در حال حاضر سیاست دانشگاه بهبود سطح کیفی است و خیلی بر روی مسائل کمی تمرکز نداریم.
وی در ادامه در پاسخ به سوالات خبرنگاران اظهار داشت: در گذشته شاهد توسعه بیرویه برخی رشتهها در دانشگاهها بودیم که هم اکنون به منظور رفع این مشکل، آمایش کشوری در حال انجام است.
رئیس دانشگاه لرستان در خصوص استفاده از انرژی خورشیدی بیان داشت: در این زمینه طرحهای مطالعاتی صورت گرفته اما به دلیل کمبود اعتبار نتوانستهایم تجهیزات لازم را خریداری کرده و اقدامی عملی انجام دهیم.
وی یادآور شد: در راستای تقویت دیپلماسی علمی در حال حاضر 53 دانشجوی خارجی در دانشگاه لرستان داریم، این در حالی است که در گذشته دانشجوی خارجی در این دانشگاه وجود نداشت.
عزیزی گفت: در بحث رتبه دانشگاه لرستان در حال حاضر حدود 3 سال است که از بین 180 دانشگاه کشور بین رتبه 41 تا 50 هستیم.
وی با اشاره به وضعیت بیکاری در لرستان، خاطرنشان کرد: راه برون رفت از مشکلات موجود در این زمینه برقراری ارتباط بین دانشگاه و جامعه است.
این مسوول عنوان کرد: در بحث جذب هیات علمی یک چارچوب خاص وجود داشته و باید فرآیند خاصی دنبال شود اما در شرایط یکسان اولویت ما به شدت با نیروهای بومی است.
وی با بیان اینکه دانشگاه لرستان در بحث اشتغالزایی نیز ورود مییابد، اظهار کرد: در بحث تولید بومی اقداماتی انجام دادهایم و اصلاحنژاد نیز صورت گرفته تا طرف 45 تا 60 روز شاهد رشد مرغ باشیم تا در نهایت روستاییها بتوانند از طریق مرغداری به درآمدزایی برسند.
عزیزی به بحث عفاف و حجاب در دانشگاه اشاره و عنوان کرد: اعتقاد داریم ترویج عفاف و حجاب با کار چکشی موفق نخواهیم بود لذا تلاشمان بر این است با کار فرهنگی و ارشاد در این زمینه پیش برویم.
وی در ارتباط با ساخت تقاطع غیر هم سطح ورودی دانشگاه لرستان نیز خاطرنشان کرد: علت تاخیر در ساخت این تقاطع عدم تخصیص اعتبار بود که نهایتا با پیگیریهای صورت گرفته و کمک نمایندگان مردم خرمآباد در مجلس ساخت آن را شروع کردیم که از ابتدای سال به دلیل مواجهه با سیل شاهد کند شدن روند ساخت بودیم.
واکنش به شائبههای استخدام در دانشگاه لرستان
محمد جعفری معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان نیز در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران اظهار کرد:مراکز اقماری دانشگاه لرستان در شهرستانها شرایط خوبی ندارند و ما این موضوع را میپذیریم.
وی خاطرنشان کرد: تلاش زیادی برای ساخت و ساز در این شهرستانها انجام دادیم اما دولت به دلایل مختلف اجازه ساخت و ساز را نداده است.
وی در خصوص شائبه مطرح شده در مورد استخدامها در این دانشگاه نیز بیان کرد: دستگاههای نظارتی این موضوع را به خوبی بررسی کردهاند و این در حالی است که بسیاری از شائبهها مربوط به استخدام های دهه 80 است.
معاون پشتیبانی دانشگاه لرستان افزود: مطالبی که در فضای مجازی در خصوص استخدامها در دانشگاه لرستان مطرح شده کذب است.
جعفری یادآور شد: با تلاش صورت گرفته توانستیم در بودجه عمرانی دانشگاه شاهد رشد حدود 70 درصدی باشیم.
برخورد با خوابگاههای متخلف
حجت اله یونسی معاون دانشجویی دانشگاه لرستان در ادامه بیان داشت: میزبان تمام کارگروه هایی بود که از طرف رئیس جمهور برای بررسی سیل اخیر به لرستان آمدند.
وی در خصوص نظارت بر خوابگاه های خودگردان بیان داشت: در سال تحصیلی جاری شهریه استفاده از خوابگاه ها 25 درصد افزایش یافته است.
یونسی در خصوص وضعیت خوابگاه مرکز اقماری الشتر بیان داشت: مرکز مناسبی در این شهرستان که بتوانیم برای جایگزینی خوابگاه این مرکز اجاره کنیم وجود ندارد.
وی تاکید کرد: با هر گونه تخلفی که در خوابگاهها برخورد قاطع صورت میگیرد.
وجود 193 رشته تحصیلی در دانشگاه لرستان
در ادامه احسان رشیدیان معاون آموزش دانشگاه لرستان نیز بیان کرد: تعداد رشتههای دانشگاه لرستان 193 رشته بوده که 19 رشته مربوط به مراکز اقماری دانشگاه است.
وی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی سیاست اصلی دانشگاه و وزارت علوم این نیست که تعداد رشتهها در دانشگاه افزایش یابد بلکه گرفتن رشتههای تحصیلی مرتبط با نیاز استان مد نظر قرار دارد.
رشیدیان گفت: در ارتباط بحث مهارت افزایی برخی دورههایی مانند گوهرشناسی در دانشگاه لرستان آموزش داده شد و در حال تلاش برای برگزاری دوره در رشتههای دیگر مانند گردشگری هستیم.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار