آخرین خبر فوری
خانه / اخبار / فارس‌من| داستان تلخ محرومیت مردم «جم» / وعده وزیر ارتباطات کی عملی می‌شود؟

فارس‌من| داستان تلخ محرومیت مردم «جم» / وعده وزیر ارتباطات کی عملی می‌شود؟

پنجشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۰:۲۶

فارس‌من| داستان تلخ محرومیت مردم «جم» / وعده وزیر ارتباطات کی عملی می‌شود؟

بیش از 20 روستای بخش مرکزی شهرستان جم از داشتن تلفن ثابت و اینترنت محروم هستند و آنتن‌دهی موبایل نیز شرایط مطلوبی در این مناطق ندارد و در بدترین شرایط ارتباطی به سر می‌برند و وعده‌های وزیر ارتباطات در سفر به جم به این مردم همچنان عملی نشده است.

فارس‌من| داستان تلخ محرومیت مردم «جم» / وعده وزیر ارتباطات کی عملی می‌شود؟

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان جم، مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه «فارس من» سوژه‌ای را تحت عنوان «بخش مرکزی جم از تلفن و موبایل محروم است» را به ثبت رسانده بودند و درخواست پیگیری درباره این موضوع را داشته‌اند.

خبرنگار فارس پیگیر این موضوع شده است و با مردم و مسؤولان در این باره گفت‌وگو کرده است.

از داشتن تلفن ثابت محروم هستیم

علی رضایی ساکن روستای نیلاب شهرستان جم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: روستای ما از داشتن تلفن ثابت محروم است و آنتن‌دهی موبایل نیز شرایط مطلوبی ندارد. البته آنتن‌دهی موبایل نسبت به سال‌های قبل خیلی بهتر شده است، اما هنوز در بسیاری از نقاط روستا آنتن‌دهی وجود ندارد.

وی افزود: مسؤولان اگر وضعیت آنتن‌دهی خطوط موبایلی را بهتر کنند و آنتن‌دهی تقویت شود، قطعا دعای خیر مردم پشت سر مسؤولان و مدیران خواهد بود و خیلی از مشکلات مردم نیز رفع می‌شود.

محروم بودن اهالی چم‌چشمه برای استفاده از اینترنت

حسن محمدی از اهالی روستای چم‌چشمه به خبرنگار فارس گفت: در حال حاضر در عصر ارتباطات هستیم اما مردم روستای چم‌چشمه و حومه از داشتن اینترنت محروم هستند. ما مردم نیز حق استفاده از اینترنت را داریم اما به دلیل ضعف مسؤولان از داشتن اینترنت محروم هستیم.

وی ادامه داد: آنتن‌دهی همراه اول نسبت به دیگر خطوط در چم‌چشمه وضعیت بهتری دارد، اما در خواست مردم تقویت آنتن‌دهی موبایل در روستاهای پایین‌دست بخش مرکزی است. البته در خیلی از روزها همراه اول نیز قطع می‌شود.

نمره منفی 100 به مخابرات/ مردم به سمت استفاده از ماهواره سوق یافته‌اند

اکبر حسینی از جوانان روستای کوهچر به خبرنگار فارس گفت: خنده‌آور است که هنوز روستای ما از داشتن حداقل‌ها محروم است و متأسفانه عزمی از مسؤولان برای رفع این مشکلات ارتباطی نیز وجود ندارد. روستای ما علاوه بر اینکه از داشتن تلفن همراه و آنتن‌دهی موبایل محروم است، متأسفانه سیگنال‌های تلویزیونی کشورمان نیز در روستای ما وجود ندارد و آنتن‌دهی تلویزیون نیز نیست و اکثر خانواده‌ها مجبورند از ماهواره استفاده کنند.

وی تصریح کرد: استفاده از ماهواره خوب نیست و تأثیرات مضری بر روی خانواده‌ها و جوانان می‌گذارد، اما مردم این روستا مجبور هستند از ماهواره استفاده کنند تا حداقل یک سرگرمی و … برایشان وجود داشته باشد. ما به مخابرات نمره منفی100 می‌دهیم چون هیچ کاری برای مردم این منطقه انجام نداده‌اند و مردم را به سمت استفاده از ماهواره سوق داده است.

مسؤولان از وضعیت آنتن‌دهی عصبانی هستند!

امین بادین از اهالی روستای حسین‌آباد در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: روستای حسین‌آباد از داشتن تلفن ثابت محروم است و آنتن‌دهی موبایل نیز بسیار ضعیف است و مردم از عدم آنتن‌دهی موبایل‌های خود بسیار کلافه و از عملکرد ضعیف مسؤولان گلایه‌مند هستند.

وی تأکید کرد: خیلی از مسؤولان به خاطر آنتن‌دهی ضعیف موبایل وقتی در حسین‌آباد حضور دارند عصبانی می‌شوند ولی آن‌ها برای ساعاتی در این روستا هستند و این طور از وضعیت آنتن‌دهی عصبانی می‌شوند حالا شما حساب کنید که مردم و اهالی این روستا چقدر گلایه دارند از وضعیت آنتن‌دهی، هر چند مردم دیگر به این شرایط عادت کرده‌اند و امیدی هم برای بهبود شرایط نداریم.

وعده وزیر ارتباطات در سفر به جم عملی نشد

علی کشاورز که ساکن روستای قائدی است به خبرنگار فارس گفت: سال گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به شهرستان جم سفر کرد و وعده‌هایی نیز برای بهبود شرایط آنتن‌دهی داد اما متأسفانه همچنان با گذشت یک سال مردم مناطق پایین‌دست بخش مرکزی شهرستان جم با مشکلات مخابراتی و ارتباطی روبرو هستند و وعده‌های وزیر ارتباطات عملی نشده است.

وضعیت تلفن‌های ثابت در شهر جم نیز تعیین تکلیف نشده است

فعال سیاسی شهرستان جم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس ، اظهار داشت: الان که شما دارید این خبر را می‌نویسید برخی از هم‌شهرستانی‌های ما از خط تلفن و اینترنت برخوردار نیستند. آن هم در قرن ۲۱ که دسترسی به وسایل ارتباط جمعی به‌خصوص اینترنت، که امری بدیهی است و به یکی از شاخص‌های تأثیرگذار در کیفیت زندگی مبدل شده‌است.
سیدمصطفی هاشمی‌نژاد افزود: دلیل اینکه وزارت ارتباطات هیچ وقعی به خواسته به‌حق مردم روستاهای پایین‌دست شهرستان جم نمی‌گذارد مشخص نیست، اما قطعا داشتن این حداقل‌های زندگی حق مردم است.
وی تأکید کرد: در سفر سال گذشته وزیر ارتباطات به جم، قول‌های مساعدی داده شد، اما انتظار می‌رفت وزیر جوان به قول‌هایش عمل کند و ‌مدیران مخابرات استان بوشهر پیگیر موضوع می‌بودند .هر چند زمانی که وضعیت تلفن‌های ثابت شهر جم به عنوان مرکز شهرستان هنوز تعیین تکلیف نشده است شاید امید داشتن به بهبود وضعیت ارتباطات روستاهای شهرستان انتظاری ‌بس بیهوده باشد.

با یک بارندگی، تمام ارتباطات جم قطع می‌شود!

فعال اجتماعی شهرستان جم در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: شهرستان جم در حوزه زیرساخت‌های مخابراتی با ضعف‌های جدی و اساسی روبه‌رو است و طی سال‌های اخیر بارها به دلیل بارندگی برای چندین ساعت تمامی ارتباطات شهرستان جم قطع شده و مشکلات فراوانی برای مردم به‌وجود آمده است. جم در مواقع بارندگی مانند جزیره‌ای است که هیچ ارتباطی با دیگر مناطق کشور و شهرهای اطراف ندارد!

نیما صبور ابراز کرد: اکثر روستاهای پایین‌دست بخش مرکزی از قائدی تا آبگرمک که شامل بیش از 10 روستا می‌شود با مشکل جدی آنتن‌دهی موبایل روبرو هستند و متأسفانه تلفن ثابت ندارند و امکان استفاده از اینترنت نیز برای مردم این مناطق فراهم نیست.

وی خاطرنشان کرد: مردم این مناطق حق دارند تا از اینترنت بهره ببرند و تلفن ثابت نیز داشته باشند و آنتن‌دهی موبایل نیز شرایط مطلوبی داشته باشد اما متأسفانه به دلیل ضعف جدی مخابرات در حوزه زیرساخت‌های ارتباطی، مردم این مناطق از عملکرد مخابرات رضایت ندارند و بهتر است رئیس مخابرات استان بوشهر برای حل این مشکلات اساسی مردم بخش مرکزی اقدامی اساسی و موثر در دستور کار قرار دهد.

توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در روستاهای جم ضروری است

فعال رسانه‌ای شهرستان جم به خبرگزاری فارس گفت: هر روز که می‌گذرد، تلفن و اینترنت کاربردی‌تر می‌شوند و افراد نیز وابستگی بیشتری به آن پیدا می‌کنند، روستاهای شهرستان جم در زمینه زیرساخت‌های مخابرات، دسترسی به اینترنت، عدم آنتن‌دهی تلفن همراه دچار مشکلاتی فراوانی است.

علی‌اکبر قیصری عدم آنتن‌دهی موبایل و پوشش اینترنت را یک مشکل اساسی در اکثر روستاهای استان بوشهر دانست و گفت‌: این مهم نیازمند تدبیر جدی مسؤولان مخابرات دارد تا شاهد گرایش و ماندگاری بیشتر مردم به‌ویژه جوانان در روستاهایشان باشیم.
وی عنوان کرد: در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در سطح استان در زمینه توسعه شبکه‌های مخابراتی صورت گرفته است ولی هنوز هم نقاطی از استان از جمله شهرستان جم هستند که در این زمینه مشکلات فراوانی دارند. روستاهای پایین‌دستی شهرستان جم نیازمند همت مسؤولان در زمینه توسعه زیرساخت‌های مخابراتی است.
قیصری با اشاره به اینکه با یک بارندگی و طوفان ارتباط روستاهای پایین‌دستی شهرستان جم کاملا قطع می‌شود تأکید کرد: این یک معضل جدی برای شهروندان روستاهای پایین‌دستی جم است، چرا که در مواقع حوادث و یا آتش‌سوزی‌ها امکان برقراری تماس به دلیل عدم‌پوشش شبکه‌های تلفن همراه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برخی روستاهای جم فاقد امکانات اولیه است و با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کنند، بیان داشت‌: مدیر کل مخابرات استان بوشهر باید برای رفع مشکلات شبکه تلفن همراه و ثابت روستاهای شهرستان جم تلاش کند.

مدیران منفعت‌طلب و سودجو، اراده‌ای برای رفع مشکل مردم ندارند

رئیس شورای اسلامی روستای آبگرمک به خبرنگار فارس گفت: هیچ اراده‌ای برای بهبود خدمات ارتباطی روستاهای پایین‌دست بخش مرکزی وجود ندارد و مردم به شدت از شرایط موجود ناراضی هستند.

مصطفی نصیری افزود: مدیران اداره متولی به جای اقدام به حل مشکلات به فرافکنی و توجیه غیرمنطقی عملکرد خود می‌پردازند که صرفا جهت ماندگاری در پست مدیریتی است و هیچ اقدامی برای حل مشکلات مردم انجام نمی‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: روستاهای متمرکز با بیش از چهار هزار نفر جمعیت متأسفانه از نگاه این مدیران سودجو و منفعت‌طلب و عاشق صندلی دورمانده و سال‌ها پیگیری در این خصوص انجام شده اما همچنان مردم روستاها از نعمت تلفن ثابت و خدمات تلفن همراه و اینترنت خوب محروم هستند و در بدترین شرایط ارتباطی به سر می‌برند که باعث شده آسیب‌های روانی و اجتماعی به همراه داشته باشد.

بیش از 20 روستای جم از داشتن تلفن ثابت و اینترنت محروم هستند

بر اساس این گزارش، بررسی‌های خبرنگار خبرگزاری فارس نشان می‌دهد بیش از 20 روستای شهرستان جم از نعمت تلفن ثابت محروم هستند و وضعیت اینترنت و آنتن‌دهی در این روستاها شرایط خوبی ندارد و بیش از 10 هزار نفر از مردم این مناطق خواستار رفع این مشکل بزرگ هستند و انتظار دارند که وزیر جوان کابینه دولت دکتر روحانی که سال گذشته به این مردم حل مشکلات ارتباطی را قول داده بود هر چه سریع‌تر به وعده خود عمل کند تا مردمِ امیدوار به دولت تدبیر و امید، ناامید نشوند.

خبرنگار فارس بعد از بررسی میدانی این مشکل و صحبت با مردم این روستاها، فعالین سیاسی و اجتماعی و شوراها به سراغ برخی مسؤولان و مدیران مرتبط رفته است که پاسخ‌ها و اظهارات آن‌ها را در ادامه می‌خوانید.

از طریق وزارت‌خانه ارتباطات و فناوری اطلاعات پیگیر رفع مشکلات مردم روستاهای جم هستم

نماینده مردم شهرستان‌های جم، دیر، کنگان و عسلویه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: شهرستان جم یکی از شهرستان‌هایی است که بیشترین تعداد روستا در استان بوشهر را دارد و از این رو خدمات‌رسانی در حوزه ارتباطات به تک‌تک آن‌ها کار دشواری است. هرچند این موضوع نباید باعث شود که مردم شریف و گران‌قدر از نیازهای اولیه در حوزه آنتن‌دهی محروم باشند.
سکینه الماسی افزود: در مردادماه سال ١٣٩٧ برای پیگیری و رفع مشکلات حوزه انتخابیه و مخصوصا مشکلات متعددی که حوزه آنتن‌دهی، فیبرنوری و خدمات حوزه مخابرات در شهرستان جم داشتیم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات را به شهرستان جم دعوت کردیم.
وی ادامه داد: حضور وزیر ارتباطات در حوزه انتخابیه دستاوردهایی از جمله نصب دو دستگاه ATM در تمبک کنگان و لمبدان دیر، نصب دکل همراه اول در روستاهای لاور گل و لاورده با پوشش اینترنت نسل چهارم، نصب دستگاه آنتن‌دهی روستای صیدی جم و همچنین افتتاح فیبرنوری شهرجم در هفته جاری را به همراه داشت.
الماسی عنوان کرد: هم‌اکنون نیز از طریق وزارت‌خانه و مدیرکل ارتباطات استان بوشهر پیگیر مسائل و مشکلات مردم هستیم و به‌زودی مشکل این روستاها نیز مثل سایرین مرتفع خواهد شد.

مشکلات مردم در حوزه ارتباطات را درک می‌کنم

بخشدار مرکزی شهرستان جم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس، در خصوص مشکل محرومیت مردم از داشتن تلفن ثابت و اینترنت و همچنین آنتن‌دهی نامطلوب در روستاهای پایین‌دست بخش مرکزی، اظهار داشت: من خودم ساکن یکی از همین روستاهای پایین‌دست بخش مرکزی هستم و گلایه‌ها و انتقادهای مردمی در خصوص این مشکل را درک می‌کنم.

طاهره عبدالهی افزود: از نزدیک و به‌طور مستقیم در جریان این موضوع هستم و از همان اوایل خدمتم به عنوان بخشدار مرکزی پیگیر حل این مشکل بزرگ بوده‌ام و امیدواریم هر چه سریع‌تر این مشکل که زندگی هزاران نفر از مردم را تحت تأثیر قرار داده رفع شود.

وی بیان کرد: مجموعه فرمانداری طی سال‌های گذشته تاکنون تلاش‌های زیادی برای حل این مشکلات انجام داده‌اند که شایسته تقدیر است و انتظار می‌رود شرکت مخابرات استان بوشهر برای حل این مشکلات اقدامی اساسی در دستور کار قرار دهد.

سکوت رئیس مخابرات جم در برابر مطالبات مردمی

به گزارش فارس، تلاش خبرنگار فارس برای گفت‌وگو با رئیس مخابرات شهرستان جم بی‌نتیجه ماند و وی حاضر به پاسخگویی به سؤالات نشد و در برابر انتقادها و گلایه‌های مردم و فعالان سیاسی و اجتماعی سکوت اختیار کرد. باید دید آیا مدیرعامل شرکت مخابرات استان بوشهر حاضر می‌شود به گلایه‌های به‌حق مردمی پاسخ دهد و برای حل این مشکلات اقدامی انجام دهد یا او نیز هم‌چون رئیس مخابرات جم فقط سکوت خواهد کرد؟

گزارش: رضا رئیسی

انتهای پیام/

اخبار مرتبط


اقامت 24

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار
globe


فناوا صفحات اخبار


رسپینا


هتل تارا


سرمایه


بیمه البرز

دیدن ادامه خبر

درباره admin

همچنین ببینید

ابراز همبستگی رئیس جمهوری ماداگاسکار در پی حمله تروریستی به کنسولگری ایران در دمشق

رئیس جمهوری ماداگاسکار در پی حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق، در پیامی از طرف خود و ..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *