سهشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۸ – ۰۹:۱۷
نیروگاه خورشیدی 7 مگاواتی در ابهر افتتاح شد
همزمان با سفر وزیر به استان زنجان نیروگاه خورشیدی 7 مگاواتی در ابهر افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، نخستین نیروگاه خورشیدی ۷ مگاواتی استان زنجان در شهرستان ابهر، در زمینی به مساحت ۱۴ هکتار، با سرمایهگذاری بخش خصوصی و با هزینهای بالغ بر ۶.۵ میلیون یورو در مدت زمان چهار ماه احداث شده و به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است.
با بهرهبرداری از این نیروگاه، استان زنجان بیست و هفتمین استان در کشور است که در آن نیروگاه خورشیدیِ مگاواتی احداث شده است.
با توجه به اینکه بیشترین میزان تولید برق نیروگاههای خورشیدی همزمان با اوج تقاضای مصرف برق کشور در فصل تابستان اتفاق میافتد، نیروگاه مذکور با تولید بیش از ۱۱ گیگاوات ساعت انرژی بطور سالیانه، ضمن کمک به تأمین این تقاضا در ساعات پیک شبکه سراسری، قادر است مصرف سوختهای فسیلی را به میزان ۳.۹۵ میلیون مترمکعب کاهش دهد.
بهعلاوه، در فرآیند تولید برق کشور باعث صرفهجویی ۳ میلیون لیتری مصرف آب در سال شده و مانع از انتشار 9 هزار و 598 تن گاز گلخانهای میگردد.
میزان اشتغال ایجاد شده در زمان ساخت این نیروگاه ۱۰۰ نفر به طور مستقیم و ۵۰۰ نفر بصورت غیرمستقیم بوده است و بیش از ۱۰ نفر نیز به هنگام بهرهبرداری در این نیروگاه مشغول به کار خواهند شد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان در این مراسم گفت: این نیروگاه بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمالغرب کشور است و همزمان با حضور وزیر نیرو 25 پروژه دیگر هم افتتاح میشود.
علیرضا علیزاده با اشاره به افتتاح 730 پروژه توزیع با 25 میلیارد تومان ادامه داد: برق رسانی دو روستا در زنجان و طارم بخشی از این پروژههاست.
وی ادامه داد: با افتتاح این نیروگاه استان زنجان به دارندگان نیروگاه مگاواتی پیوست؛ این دست نیروگاهها با اقلیم استان همخوانی دارد.
به گفته وی این نیروگاه در مدت چهار ماه به مرحله نهایی رسیده است و جزو 115 نیروگاه تجدید پذیر 350 کیلوواتی کشور است.
مدیر نیروگاه خورشیدی شمالغرب کشور هم با بیان اینکه 100 درصد سرمایهگذاری برای فاز اول انجام شده است، ادامه داد: آمادگی اجرای فاز 2 و3 را داریم.
آرین طاهری خاطرنشان کرد: 35 درصد تجهیزات پروژه خرید داخلی است و به دلیل قرارگیری در مسیر باد منجیل ظرفیت استقرار توربین های بادی را داریم.
انتهای پیام/73004/ق30
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار