سهشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۸:۱۲
پرداخت خسارت به سیلزدگان میاندورودی تا پایان شهریورماه
مدیر جهاد کشاورزی میاندورود با اشاره به خسارت ۶۰ میلیارد تومانی سیل به میاندورود، گفت: تا پایان هفته کار ثبت و اسکن پروندهها برای پرداخت خسارت در فرمانداری انجام خواهد شد و تا پایان شهریور ماه پرداختیها واریز میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، بعدازظهر امروز نشست خبری فرماندار شهرستان میاندورود به مناسبت هفته دولت برگزار شد.
مدیر جهاد کشاورزی میاندورود نیز در ابتدای این جلسه در پاسخ به سؤالات خبرنگاران، اظهار کرد: سیلی که در روزهای پایانی سال گذشته در شهرستان میاندورود رخ داد خسارتهای سنگینی بیش از ۶۰ میلیارد تومان به مزارع و باغهای این شهرستان وارد کرد.
سیداسماعیل علوی افزود: سامانه ثبت خسارات مبنی بر سیل در اواخر مرداد ماه بسته شد تا آن زمان حدود ۴ هزار و ۲۰۰ نفر با ۴ هزار و ۹۰۰ واحد بهرهبرداری ثبتنام کردند.
وی اضافه کرد: یکمیلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بلاعوض و ۱۶۳ میلیون تومان تسهیلات کمبهره تخصیص داده شد که تا پایان هفته کار ثبت و اسکن پروندهها در فرمانداری انجام خواهد شد و تا پایان شهریور ماه پرداختیها واریز میشود.
این مسؤول اضافه کرد: در دولت تدبیر و امید ۱۳ میلیارد تومان وام بلاعوض و ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات تخصیص داده شد.
*تزریق اعتبار ۶۵۰ میلیون تومانی ماهانه بهزیستی میاندورود
در ادامه رئیس بهزیستی شهرستان میاندرود گفت: بهزیستی با نگاه تسهیلگرانه و مطالبهگری به دستگاههای اجرایی و کل آحاد جامعه برای تحقق خیر جمعی فعالیت میکند.
مرتضی موسوی با بیان اینکه ریشه آسیبهای اجتماعی عدم توجه به مهارتهای زندگی است، گفت: در شهرستان میاندورود برای جبران و پیشگیری از آسیبها ۱۷ میلیون تومان اعتبار قبل از دولت تدبیر و امید داشتیم، که در این دولت این مبلغ به ۳۰میلیارد تومان افزایش یافت، ماهانه ۶۵۰ میلیون تومان اعتبار از طرف دولت تزریق میشود.
وی خاطرنشان کرد: توسعه مراکز غیردولتی و سازمانهای مردم نهاد که به عنوان بازوان قدرتمتد دولت هستند میتواند قدم خوبی باشد، تاکنون ۴۰ مرکز غیردولتی با ۱۵۰ پرسنل در این شهرستان افتتاح شده است و امیدواریم با همکاری دستگاهها و مردم مشکلات را از بین ببریم.
*تولید روزانه ۲۵ تن زباله در میاندورود
در ادامه سید محمود هادیان مدیر محیط زیست شهرستان میاندورود گفت: از دغدغههای اصلی ما مرتفع کردن مباحث زیست محیطی در این شهرستان است.
وی افزود: در مباحث آب، هوا و خاک مطالب زیادی داریم ولی بحث جمع آوری ذباله در استان مازندران تبدیل به معظل شده است، عمدهترین این زبالهها در مراکز و معابر عمومی وجود دارند و دلیلش هم این است که ما هنوز استفاده بهینه و تفکیک زباله را نیاموختیم.
هادیان تصریح کرد: بحث آموزش را باید در اولویت قرار بدهیم و در حوزه طرح شهر پاک اقدامات خوبی را انجام دادیم از اول فروردین تاکنون پنج مرحله پاکسازی شهر را بصورت نمادین داشتیم که کمک میکند تا آموزشها خانه به خانه اجرا شود.
این مسؤول بیان کرد: تاکنون بیش از ۱۵ هزار کیسه زباله و دستکش توزیع شد، در ایام تعطیلات در سواحل و جنگلها حتی صحبت مستقیم با گردشگران داشتیم.
وی اظهار کرد: در شهرستان میاندرود محل دفن ذباله وجود ندارد که امیدواریم با برنامهریزی هدفمند اقدامات خوبی برای حفظ محیط زیست انجام دهیم.
هادیان یادآور شد: نخستین نشست تخصصی با سازمانهای مردم نهاد برای دریافت راهکارهای حمایت حوزه محیط زیست امروز انجام خواهد شد، در شهرستان میاندورود که ۶۰ هزار نفر جمعیت دارد در روز حدود ۲۵ تن زباله تولید میشود.
انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار