آخرین خبر فوری
خانه / اخبار / کاروانسراها و آسبادهای خراسان‌جنوبی در انتظار جهانی شدن

کاروانسراها و آسبادهای خراسان‌جنوبی در انتظار جهانی شدن

پنجشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۱:۵۴

کاروانسراها و آسبادهای خراسان‌جنوبی در انتظار جهانی شدن

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی گفت: آسبادهای شرق کشور در فهرست پیشنهادی ایران در آثار میراث جهانی قرار گرفتند که به‌زودی در فهرست ثبت اثار جهانی قرار خواهند گرفت.

کاروانسراها و آسبادهای خراسان‌جنوبی در انتظار جهانی شدن

حسن رمضانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بیرجند، از عرضه تولیدات صنایع دستی خراسان‌جنوبی در نمایشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: در این نمایشگاه 10 هنرمند از شهرستان‌های طبس، نهبندان، قاین، بیرجند و خوسف در هفت غرفه آثار صنایع دستی خود را به نمایش گذاشتند.

وی با بیان اینکه این نمایشگاه تا 9 شهریور هر روز از ساعت 10صبح تا 18 عصر در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برای بازدید علاقمندان دایر است، بیان داشت: در غرفه‌های استان محصولاتی از جمله حوله‌بافی، مله‌بافی، سفال لعاب‌دار، پخل‌بافی، جاجیم‌بافی، بافته‌های داری و سنگ‌های تزئینی عرضه می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی از افتتاح کارگاه تولید صنایع دستی در روستای سرچاه تازیان از توابع شهرستان بیرجند خبر داد و افزود: این کارگاه هم‌اکنون دارای ۲۰۰ نفر عضو است که تاکنون برای ۴۵ نفر از زنان روستا به طور مستقیم اشتغالزایی کرده است.

رمضانی مطرح کرد: کارگاه تولید صنایع دستی سرچاه تازیان از سال گذشته شروع به کار کرده که در حوزه توبافی و تراش سنگ‌های قیمتی فعالیت می‌کند که نتیجه آن ایجاد یک کارگاه تولیدی ثابت است.

وی از فروش چهار میلیارد تومانی صنایع دستی خراسان‌جنوبی از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و مطرح کرد: این میزان در مدت مشابه سال 93، 800 میلیون تومان بوه است که در سال جاری شاهد رشد چشمگیر فروش صنایع دستی بوده‌ایم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی از افزایش تمایل به سرمایه‌گذاری در تولید صنایع دستی استان خبر داد و بیان داشت: هنرمندان پارچه‌باف خراسان‌جنوبی هم‌اکنون بخشی از پارچه مورد نیاز یک برند تولید کت و شلوار معروف در تهران را تهیه می‌کنند.

رمضانی با اعلام اینکه آسبادهای شرق کشور در فهرست پیشنهادی ایران در آثار میراث جهانی قرار گرفتند که به‌زودی در فهرست ثبت آثار جهانی قرار خواهند گرفت، عنوان کرد: در شرق کشور، خراسان‌جنوبی در این زمینه جایگاه ویژه‌ای دارد.

وی از فعالیت 41 اقامتگاه بوم‌گردی دارای مجوز میراث فرهنگی در خراسان‌جنوبی خبر داد و تبیین کرد: این اقامتگاه‌ها در مناطق روستایی و بافت تاریخی شهرها احداث شده و دارای امکانات مختلف اقامتی و تفریحی است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان‌جنوبی از افزایش اقامتگاه‌های بوم‌گردی استان به 100 اقامتگاه، تصریح کرد: بزرگ‌ترین اقامتگاه بوم‌گردی استان در روستای چهارده بالا با هزینه‌کرد 25 میلیارد ریالی بخش خصوصی در حال احداث است که تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام/69039/ج

اخبار مرتبط


اقامت 24

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار
globe


فناوا صفحات اخبار


رسپینا


هتل تارا


سرمایه


بیمه البرز

دیدن ادامه خبر

درباره admin

همچنین ببینید

ابراز همبستگی رئیس جمهوری ماداگاسکار در پی حمله تروریستی به کنسولگری ایران در دمشق

رئیس جمهوری ماداگاسکار در پی حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق، در پیامی از طرف خود و ..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *