آخرین خبر فوری
خانه / اخبار / یک کارشناس سیاسی: ما هم موافق مذاکره‌ایم اما همه‌ دنیا آمریکا نیست

یک کارشناس سیاسی: ما هم موافق مذاکره‌ایم اما همه‌ دنیا آمریکا نیست

سه‌شنبه ۵ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۳:۲۷

یک کارشناس سیاسی: ما هم موافق مذاکره‌ایم اما همه‌ دنیا آمریکا نیست

کارشناس مسائل سیاسی گفت: ما نه تنها مخالف گفت و گو نیستیم بلکه موافق روابط بین الملی و دیپلماسی هستیم، اما همه دنیا آمریکا نیست و همه موفقیت ها برای کشورها در کنار آمریکا ایستادن نیست.

یک کارشناس سیاسی: ما هم موافق مذاکره‌ایم اما همه‌ دنیا آمریکا نیست

علیرضا امینی کارشناس مسائل سیاسی، در گفت و گو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، با اشاره به رایج بودن تفکر لیبرالیسمی در دولت آقای روحانی، اظهار داشت: دولت آقای روحانی و وزرایش تفکری دارند که اگر نخواهیم عنوانی برای آن بگذاریم اما ناچار هستیم بگوییم یک باور غرب پذیری در وجودشان نهادینه است؛ اسم این تفکر در ادبیات سیاسی، تفکر لیبرالیسمی است.

وی ادامه داد: اشکال موضوع از آنجایی شروعی می شود که دولت آقای روحانی اساسا باور کدخدایی دارد؛ معتقد است دنیا کدخدایی دارد که باید با او سر یک موضوع به تفاهم رسید تا بتوان زندگی کرد. این نوع تفکر و نگاه برگرفته از باور قدرت اولی به نام آمریکا بوده که تفکر لیبرالی است، یعنی غرب تنها راه نجات ماست. این تفکر ریشه در فرهنگ غرب زده های ایرانی است و زمانی که مروری بر تاریخ داشته باشیم متوجه می شویم تقی‌زاده‌هایی تنها راه نجات ایران را غرب می دانند.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به تناقض گویی‌های دولت روحانی گفت: تفکر غرب زدگی دولت آقای روحانی چند اتفاق را رقم زده است؛ اول آنکه شاهد یک تناقض گویی در صحبت های او شده ایم. دوم آنکه آقای روحانی طی این شش سال نتایجی که باید از اقدامات را می گرفت، نگرفته است. همچنین فرصت سوزی برای ایران سومین اتفاقی بوده که ناشی از تفکر غرب زدگی اوست.

وی با اشاره به تفکر آقای روحانی مبنی بر مذاکره با آمریکا، گفت: آقای روحانی طی این سال ها به وزارت امور خارجه برای مذاکره با غرب فشار آورد. یعنی او عمر این چندسال مملکت را در گروی ارتباط با جریانی دانست که تجربه تاریخی مطمئنی پشت آن نبود. آمریکا در تمام دوران تاریخ به هیچ متحدی خدمت خاصی نکرده و کشور قابل اعتمادی نبوده است. روحانی طی این سال ها به واسطه این تفکر بسیاری از فرصت ها و امکانات داخلی را سوزاند.

امینی با اشاره به ضرورت استفاده از فرصت های همسایگان کشور، گفت: متأسفانه آقای روحانی فرصت های موجود در همسایگان کشور را فراموش کرده است که در علوم سیاسی به این نوع فرصت ها عمق استراتژیک می‌گوییم. کشوری همچون عراق از جمله کشورهایی است که می توان وارد ارتباط با آن شد و یک اتحاد ملی و بین المللی منطقه ای ایجاد کرد؛ از این فرصت می توانستیم برای بهره وری و رونق اقتصادی بهره مند شویم.

وی به نوع نگاه لیبرالیسمی و غرب زدگی غالب در دولت اشاره کرد و گفت: آسیب بزرگ این نوع نگاه از آنجا آغاز شد که با تفکرات مذهبی و دینی ما مغایرت دارد. متأسفانه دولت آقای روحانی به تمام نصیحت ها و پیش بینی های رهبری توجهی ندارد. همچنین در دین ما سازش با ظالم عین ظلم است و ما برای مذاکره در جلسه ای نشستیم که همه چیز را در طبق اخلاص گذاشتیم و در نهایت آنها از برجام خارج شدند.

امینی با اشاره به تذکرات مقام معظم رهبری به تیم مذاکره کنندگان گفت: در تمامی فرمایشات مقام معظم رهبری شاهد هستیم که ایشان به تیم مذاکره کنندگان متذکر شدند که مراقب باشید چراکه آمریکا کشور قابل اعتمادی نیست. زمانی که آقای روحانی متوجه شد که برجام نتیجه ندارد و همه این تلاش ها بی نتیجه است، اما به دلیل آنکه باور غرب زدگی در جریان دولت او و مشاورانش جاری است، بطور مداوم دچار تناقض گفت و گویی می شود و به گفتاردرمانی روی می آورد.

وی با اعتقاد به اینکه دولت روحانی هر زمان با چالش روبرو شد، مسأله‌ای حاشیه ای را مطرح کرد، افزود: برای مثال زمانی که کشور درگیر حوزه اقتصاد بود، با طرح این موضوع که چرا خانم ها گواهینامه موتور نمی گیرند، جامعه را به حاشیه می‌راند .درواقع با این اتفاق فضای کشور را به سمتی سوق می دهد که مردم درگیر حواشی شوند و اصل اتفاق را فراموش کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: دولت متأسفانه ظرف شش سال گذشته هرآنچه که داشت در سبد وزارت امور خارجه گذاشت و این وزارت هم به دلیل تفکر غرب زدگی در بازی نابرابر با آمریکا به باخت بزرگی دست یافت. ما نه تنها مخالف گفت و گو نیستیم بلکه موافق روابط بین الملی و دیپلماسی هستیم، اما همه دنیا آمریکا نیست و همه موفقیت ها برای کشورها در کنار آمریکا ایستادن نیست.

وی با اشاره به عدم عکس العمل وزارت امور خارجه نسبت به کمک های مردم کشمیر در جریان سیل اخیر گفت: مردم کشمیر چندان مردم ثروتمندی نیستند اما در جریان سیل اخیر کمک های بیشماری به مردم مناطق سیل زده مان داشتند، حتی آنها بیشترین حمایت و علاقمندی را نسبت به جمهوری اسلامی دارند؛ این درحالی است که وزارت امور خارجه هیچ عکس العملی نسبت به این رفتارها نشان نداد.

امینی با اشاره به دیگر تناقض‌گویی‌های دولت، گفت: در ادامه این اشتباهات دولت، آقای روحانی و وزیر مسکن دولت طی این شش سال، مسکن مهر را اشتباه بزرگ قلمداد کردند، درحالی که امروز عملیات اجرایی طرح مسکن مهر افتتاح می شود.

وی ادامه داد: آقای روحانی در ابتدا مخالف کارت سوخت بودند درحالی که هم اکنون شاهد الزامی شدن کارت سوخت برای سوخت گیری هستیم. این پرسش مطرح می شود که کشور و مردم جامعه چندین بار باید به دلیل عدم وجود نگاه کارشناسی، هزینه های اشتباه دولت را پرداخت کنند. دولت آقای روحانی به دلیل نگاه سیاسی اش، کشور را با مسأله روبرو کرده و همین کارت های سوخت هزینه های بسیاری را برای کشورمان فراهم کرده است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط


اقامت 24

پر بازدید ها

پر بحث ترین ها

بیشترین اشتراک

بازار
globe


فناوا صفحات اخبار


رسپینا


هتل تارا


سرمایه


بیمه البرز

دیدن ادامه خبر

درباره admin

همچنین ببینید

ابراز همبستگی رئیس جمهوری ماداگاسکار در پی حمله تروریستی به کنسولگری ایران در دمشق

رئیس جمهوری ماداگاسکار در پی حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق، در پیامی از طرف خود و ..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *