دوشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۸ – ۱۵:۱۹
9 مدرسه در استان اصفهان فقط یک دانشآموز دارند
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: 85 واحد آموزشی استان با کمتر از 5 دانشآموز فعالیت میکنند و 9 واحد آموزشی تنها با یک دانشآموز فعال هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمد اعتدادی پیش از ظهر امروز در هفتمین کنفرانس تخصصی حقوق کودک اظهار کرد: حدود 929 هزار نفر در مدارس استان اصفهان تحصیل میکنند که 450 هزار نفر آنها دانشآموز مقطع ابتدایی هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان عنوان کرد: 85 واحد آموزشی استان با کمتر از 5 دانشآموز فعالیت میکنند و 9 واحد آموزشی تنها با یک دانشآموز فعال هستند، 115 واحد نیز بین 5 تا 10 دانشآموز دارند.
وی تصریح کرد: اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان در انسداد مبادی بیسوادی مصمم است و هیچ روستایی در این استان بدون معلم و مدرسه نیست.
اعتدادی خاطرنشان کرد: 954 کلاس چند پایه با بیش از 11 هزار نفر دانش آموز در استان داریم و با وجود تمامی مشکلات در سرانه آموزشی مدارس را تعطیل نکردیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: شیوهنامه انسداد مبادی بیسوادی اهدافی را دنبال میکند که از مهمترین آنها فراهم نمودن شرایط دسترسی به آموزش برای کودکان لازمالتعلیم و جذب کودکان لازم التعلیم بازمانده از تحصیل است.
وی ادامه داد: توجه به آموزش دختران به ویژه در مناطق روستایی و عشایری و حاشیه شهرها و آمار بزه اجتماعی و فقر فرهنگی از دیگر اهداف این شیوهنامه است.
اعتدادی یادآور شد: عدم وجود آمار دقیق از افراد تارک و بازمانده از تحصیل، عدم همکاریهای برونسازمانی و بینبخشی سازمانهای مرتبط، ضعف ساختارهای اقتصادی و فرهنگی خانوادهها به ویژه در مناطق محروم و روستایی که منجر به پدیده مهاجرت از روستا به شهر و معضل حاشیهنشینی شده از موانع اجرای این طرح هستند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان بیان کرد: آموزش و پرورش استان اصفهان در جهت کاهش آمار ترککنندگان و بازماندگان از تحصیل در کودکان بین 6 تا 12 سال با انجام اقدامات میدانی و توزیع پرسشنامه بین مدیران و معلمان مدارس علت ترک تحصیل دانشآموزان را جویا شد.
وی اضافه کرد: در نتیجه این تحقیق بیماری، متارکه والدین و اعتیاد آنان از مهمترین عوامل ترک تحصیل دانشآموزان هستند که جزئیات آن در شورای آموزش و پرورش استان مطرح و لزوم همکاری فرمانداران، دانشگاه علوم پزشکی و ادارات کل بهزیستی و ثبت احوال ابلاغ شد.
اعتدادی خاطرنشان کرد: طبق آمار اسمی 4 هزار و 804 نفر بازمانده از تحصیل در استان داریم که هزار و 219 نفر آنان در پایه اول و در این بین 519 نفر دختر هستند، علاوه بر این 3 هزار و 585 نفر نیز ترک تحصیل کردهاند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان ادامه داد: 33 درصد بازماندگان از تحصیل و 25 درصد تارکین تحصیل شناسایی و بیشتر افراد شناسایینشده از اتباع و مشکل شناسایی ناشی از نداشتن مدارک هویتی بود، این درحالی است که ثبت نام دانشآموزان اتباع بدون مدارک هویتی را در صورت مراجعه انجام میدهیم.
وی خاطرنشان کرد: پوشش تحصیلی واقعی استان اصفهان در دوره ابتدایی به 98.89 درصد رسیده که این شاخص در کشور 98.13 است، پوشش تحصیلی واقعی در استان اصفهان 98.37 در شاخص کشوری 98.16 است.
اعتدادی در تشریح آمار افزایش پایگاههای رشد و پایگاه های اختلالات یادگیری عنوان کرد: نبود این مراکز باعث ترک تحصیل دانشآموزان خواهد شد، گروهی از دانشآموزان از لحاظ ذهنی کمتوان هستند و نمیتوانند در کنار دانشآموزان دیگر به تحصیل بپردازند که لازم است آموزش و پرورش مراکزی را در این رابطه ایجاد کند، تعداد پایگاههای رشد و اختلالات یادگیری در سال تحصیلی 95-94 تنها 60 و 25 پایگاه بوده که در سال جاری به 140 و 60 مرکز رسیده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: پیش دبستانی جزء دورههای آموزشی آموزش و پرورش نیست و به صورت غیر دولتی در سراسر کشور ارائه میشود اما آن را دوره ای مهم میدانیم چرا که در بسیاری از مناطق استان اصفهان که دو زبانه هستند دوره پیش دبستانی 1 و 2 به جلوگیری از ترک تحصیل کمک میکند.
انتهای پیام/63113/م30/
اخبار مرتبط
پر بازدید ها
پر بحث ترین ها
بیشترین اشتراک
بازار